A-A+

220-901 test certification

2019-04-09 Technology No comment

Question 1

Technicians need to run a diagnostic DVD on a laptop running Windows 8.1. After setting the boot order in the UEFI BIOS to the internal DVD-RW drive, the laptop will still boot into Windows. Which of the following settings need to be adjusted in order for the laptop to boot from the DVD-RW drive?

A. TPM
from

  B. Virtualization
from

  C. Safe start
from

  D. UEFI BIOS password

Answer: C

Question 2

The technician connects the second monitor to the desktop. It is physically located to the right of the existing monitor, but the mouse pointer can only reach the second monitor by moving to the left edge of the first monitor screen. Which of the following display settings needs to be adjusted to move the pointer with the physical location of the display?

A. Zoom
from

  B. Rotation
from

  C. Position
from

  D. Resolution

Answer: C

Question: 3

Which type of cable is most likely to be used to connect an external hard drive? [Select TWO].

A. Molex
from

  B. SPDIF
from

  C. eSATA
from

  D. HDMI
from

  E. USB 3.0
from

  F. CAT6e

Answer: C, E

Question: 4

A customer is building a high-end gaming PC and is looking for a suitable power supply unit. Which of the following power supply components should I install? [choose three].

A. Mini-ITX shape
from

  B. The number of connectors is large
from

  C. 24-pin main connector
from

  D. 20-pin main connector
from

  E. 350-450 watts of power
from

  F. double 12v rail

Answer: B, C, F

Question: 5

Which of the following requirements is required to install the digitizer?

A. Must be connected to the Internet
from

  B. Must be cleaned up
from

  C. Must install the latest software
from

  D. Must be calibrated

Answer: D

Question: 6

The technician is troubleshooting the expansion card in the computer, which allows the computer to receive faxes over the VoIP line. Which cable type is MOST below that is connected to the expansion card?

A. Coaxial
from

  B. CAT3
from

  C. CAT6
from

  D. Multimode fiber
from

  E. Single mode fiber

Answer: C

Question: 7

For which of the following types of printers, should a technician obtain a maintenance kit that includes a fuser, transfer roller, and pickup roller?

A. Heat
from

  B. Impact
from

  C. Inkjet
from

  D. Laser

Answer: D

Question: 8

Which of the following cable connection types is an example of a mini DIN?

A. BNC
from

  B. PS / 2
from

  C. RCA
from

  D. DB9

Answer: B

Question: 9

Customers want computers to perform single-threaded tasks as quickly as possible. Which of the following CPU characteristics is most important?

A. Clock speed
from

  B. Hyper-Threading
from

  C. Fan speed
from

  D. Number of cores

Answer: A

Question: 10

Which of the following display technologies provides the best visible color range?

A. CRT
from

  B. LCD
from

  C. Plasma
from

  D. OLED

Answer: D

Question: 11

Customers want to transfer data from the DVR to the DVD. Which of the following should be used on the workstation to extract data for archiving?

A. Optical drive
from

  B. Acquisition card
from

  C. Thunderbolt
from

  D. External storage

Answer: B

Question: 12

Small workgroups have inherited second-hand printers without network capabilities. Which of the following is the best way to share this resource between workgroups?

A. Connect the printer to the Bluetooth adapter for the user to print
from

  B. Connect the printer using the onboard infrared port
from

  C. Connect the printer to the user's workstation and share the device
from

  D. Connect the printer to the parallel switch box

Answer: C

Question: 13

The technician is building a new PC and notices that it has 8 DIMM slots labeled 0 to 7. Four are white and four are blue. Which of the following should the technician do first?

A. Install the memory in four white slots
from

  B. Install the memory in four blue slots
from

  C. Check the motherboard documentation
from

  D. Install memory in slots 0 to 3.
from

  E. Fill all slots with memory

Answer: C

Question: 14

Users want to reduce paper consumption on multifunction printers. Which of the following settings should be configured to implement this outlet?

A. Positioning
from

  B. Duplex
from

  C. Finishing
from

  D. Economic ink

Answer: B

Question: 15

The technician upgraded the old computer to Windows 8. The computer is running very slowly, but the hardware is fine and suitable for the operating system. Which of the following is the most special solution?

A. Change the boot order
from

  B. Switch the BIOS to UEFI
from

  C. Defragment the hard disk
from

  D. Enable virtualization

Answer: C

Compuclever Antivirus Plus,Click here! New Neuro-editing Technology For Ultimate Wealth Success (view mobile),Click here!

leave me a message

Copyright@WaiWaitech inc. © Technology All rights reserved.  

User login ⁄ Register

Share: